Ruime keuze in Alaska reizen

wildalaska - alaska reizen

Al jarenlang gingen ik en mijn partner naar dezelfde vakantiebestemming. Vorig jaar wilden we daar graag verandering inbrengen, maar we vonden het lastig om te bepalen hoe we dit het beste konden organiseren. Wel hadden we een locatie waar we dolgraag heen wilden: Alaska. Na meerdere prachtige documentaires gezien te hebben, wilden we het nu wel eens met onze eigen ogen zien. Toen we online aan het kijken waren naar meer informatie hierover kwamen we op de website van het bedrijf Wild Alaska terecht. Wat ons heel erg aansprak waren de vele verschillende soorten Alaska reizen die ze aanbieden met veel uiteenlopende activiteiten die je kunt ondernemen.

  • Hiken
  • Road trips
  • Wildlife bezichtigen

Dit zijn slechts een aantal opties die ze aanbieden om de Alaska reizen zo geweldig mogelijk te maken. Daarnaast bieden ze voor iedereen wat aan. Of je nu graag alleen reist en een reisprogramma op maat gemaakt wilt hebben of dat je meegaat met een van de groepsreizen, de keuze is ruim. Van wildlife tochten tot prachtige natuurgebieden, je kunt het allemaal in je programma laten opnemen. Bij Wild Alaska hebben ze ruime ervaring op het gebied van het samenstellen van verschillende soorten Alaska reizen en de reacties zijn altijd zeer enthousiast. Het is de manier om dit prachtige land op de best mogelijke manier te ervaren.

Goed georganiseerde Alaska reizen

We hebben er een tijdje over nagedacht of we een op maat gemaakt reisprogramma wilden voor ons tweeën of dat we gingen voor een van de groepsreizen. We waren allebei nog nooit met een groepsreis mee geweest en waren hier een beetje sceptisch over. De een vindt het geweldig, terwijl een ander het de meest afgrijselijke ervaring ooit vindt. Toch spraken de voordelen van een groepsreis ons toch wel aan. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en zo je reiservaring te delen. Van vrienden die wel vaker een groepsreis doen, kregen we steeds vaker te horen dat ze het leukste van met een groep reizen is dat je ook niet constant op elkaars lip zit. Vaak als je met zijn tweeën voor langere tijd op vakantie gaat, kan dit best intensief zijn. Maar wanneer je met een groep bent, is er altijd iemand anders waar je even mee op stap kunt als je er geen zin in hebt om alleen te zijn. Dit sprak ons dus heel erg aan bij de Alaska reizen. Het is een fijne manier om samen op vakantie te gaan, maar tegelijkertijd ook de mogelijkheid te hebben om met andere op pad te gaan. De keuze was uiteindelijk dan ook niet zo moeilijk om te maken.

De beste ervaring met Alaska reizen

Bij Wild Alaska hebben ze zich natuurlijk gespecialiseerd in Alaska en dat merk je tijdens de Alaska reizen zeker. Ze weten inderdaad precies wat de hoogtepunten zijn en hoe deze het beste in een programma gestopt kunnen worden. Er was tijdens de reis voldoende tijd om alles te bezichtigen en te beleven en daarnaast is er ook meer dan genoeg tijd in het programma van de Alaska reizen opgenomen om je eigen ding te kunnen doen. Dit vonden wij toch ook wel erg prettig. Kiezen voor een van de Alaska reizen in groepsvorm is absoluut fantastisch, maar soms wil je toch ook wel even alleen iets doen en dat kan allemaal. Het was voor ons dus een uitstekende ervaring en zeker voor de herhaling vatbaar. Alaska is een land dat ontzettend veel te bieden heeft. Het is bijna onmogelijk om tijdens een vakantie alles te zien, daarvoor heb je echt meerdere Alaska reizen nodig.