Bescherm je kostbare iPhone met één van de leukste iPhone hoesjes

Een smartphone is een kostbaar object. Het gaat hier niet om emotionele waarde of iets dergelijks. Een smartphone is gewoon heel duur. Als je nu een nieuwe Samsung wilt kopen, dan ben je daar zo maar meer dan 500 euro voor kwijt. iPhones zijn nog veel duurder. Je kunt natuurlijk een relatief goedkope iPhone 5 kopen, maar zelfs deze is nog altijd 200 euro als je deze nieuw in de winkel koopt. Een nieuw model kost zelfs meer dan 600 euro. Veel mensen kiezen daarom voor een abonnement. Maar daardoor wordt de smartphone natuurlijk niet opeens goedkoper. Je betaalt dan gewoon in termijnen. Hoe luxer de telefoon, des te hoger het maandbedrag. Dit wordt snel duidelijk als je een abonnement met een dure iPhone vergelijkt met een SimOnly abonnement. Als je beide abonnementen naast elkaar legt, dan zie je al snel dat je te maken hebt met exact hetzelfde aantal belminuten en MB’s. Toch betaal je voor het abonnement met de iPhone 40 euro meer. Dat betekent dus dat je in feite gewoon 40 euro per maand betaalt voor je smartphone. Daar is niets mis mee, want de telefoons van vandaag de dag zijn stuk voor stuk technologische hoogstandjes. Maar ze zijn ook zeer kwetsbaar. Ze hebben bijvoorbeeld vaak een enorm groot scherm. Doordat ze zo groot zijn, kun je ze ook niet zo maar even in je broekzak opbergen. En daardoor kan het ook zo maar gebeuren dat je de telefoon laat vallen. De kans op schade is dan zeer groot. Dus als je een dergelijke dure smartphone in je bezit hebt, dan moet je deze zo goed mogelijk beschermen. In het geval je een iPhone hebt, dan kun je je smartphone beschermen met één van de vele iPhone hoesjes. Je hebt wat iPhone hoesjes betreft enorm veel keuze. Dit geldt eigenlijk voor alle modellen. Dus of je nu een ouder model hebt of je hebt de nieuwe iPhone 7, je kunt voor beide telefoons geschikte iPhone hoesjes vinden. Je kunt ze ook overal kopen. Soms vind je op de markt stands met iPhone hoesjes, er zijn overal speciale winkels met iPhone hoesjes en natuurlijk kun je ook via het internet iPhone hoesjes kopen. Mocht je het liefst via internet shoppen, dan kun je terecht op b2ctelecom.be. Hier kun je verschillende iPhone hoesjes kopen en het mooie is dat ze netjes naar je toe worden gestuurd. Dus je hoeft er deur niet eens voor uit. Kijk voor meer informatie over iPhone hoesjes op de site of lees hieronder hoe je je eigen iPhone hoesjes kunt maken.

Ontwerp je eigen iPhone hoesjes via b2ctelecom.be

Een hoesje is natuurlijk vooral bedoeld om je telefoon te beschermen. Maar een hoesje is ook een uitgelezen mogelijkheid om je telefoon te personaliseren. Hiervoor kun je een bestaand hoesje kopen, maar het is uiteraard veel leuker om gewoon een eigen hoesje te ontwerpen. Dit kan dan ook via de website. Je kunt via de site namelijk je eigen ontwerp uploaden. Je kunt bijvoorbeeld eerst een tekening of foto maken en deze kun je vervolgens uploaden. Tevens kun je ook via de software van de site zelf aan de slag gaan met het ontwerpen van een hoesje.

Telefoonhoesjes voor verschillende telefoons

Mocht je een hoesje willen kopen voor een ander telefoonmerk, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Naast hoesjes voor je iPhone kun je ook op de site terecht voor telefoons van de volgende merken:

  • Samsung
  • Huawei
  • LG
  • Nokia
  • Sony

Vrijwel alle moderne telefoonmerken vind je dus terug op B2C Telecom.