Papieren draagtassen van hoogwaardige kwaliteit

Wilt u graag papieren draagtassen verkopen of meegeven als extra service in uw winkel? Velen zijn u al voorgegaan en hebben bij ecorelatiegeschenken hun papieren draagtassen besteld in plaats van de kunststoffen variant. En dat is maar goed ook. Want we hebben maar één planeet en daar moeten we zuinig op zijn. We leven in luxe tijden waarin we ons eerder zorgen moeten maken over het klimaat dan om een oorlog. En dat is op de langere termijn enkel een goed teken. Toch is er hier nog erg veel werk aan de winkel. Wij verkopen in ieder geval papieren draagtassen van gekapte bomen die direct na de kap zijn vervangen voor jonge boompjes. Daardoor houden we de cyclus in stand. En dat is slechts één van de vele voordelen van papieren draagtassen ten opzichte van plastic tasjes. Want deze papieren draagtassen zijn biologisch afbreekbaar en komen dus niet in de natuur terecht. Ook zijn ze recyclebaar omdat ze van een goede kwaliteit zijn vervaardigd. Klinkt u dat als muziek in de oren en kiest u tevens voor groen? Vergeet dan niet om ook even bij onze andere producten te kijken, want onze papieren draagtassen zijn zeker niet de enige producten die u hier kunt bestellen.

Bestel vandaag nog uw papieren draagtassen in uw gewenste formaat

Weet u niet zo goed welke papieren draagtassen u wilt hebben omdat u op onze site door de bomen het bos niet meer ziet? Dan willen we u graag even helpen omdat we in een handomdraai het zoekgebied kunnen verkleinen. Selecteer bijvoorbeeld door:

  • Te zoeken op kleur,
  • Op formaat,
  • Op de prijs per stuk,
  • En op de levertijd.

Naast papieren draagtassen verkopen we overigens ook tassen van ander materiaal. Materiaal dat te allen tijde biologisch afbreekbaar is zodat het de ecologie niet verstoord. Denk aan katoenen tassen, tasjes van jute of de zogenaamde Non Woven tassen. Wij zijn een laagdrempelige onderneming in de zin dat iedereen bij ons welkom is. Het is daarom zelfs mogelijk om per stuk te bestellen! Maar u wilt er natuurlijk eerder honderden zo niet duizenden bestellen. We zijn dan ook van geen kleintje vervaard. Het bestelproces is simpel en werkt op dezelfde methode als een andere webwinkel. Dus kies uw gewenste product uit en kijk eventjes verder. Is uw digitale winkelmandje gevuld? Log dan in op uw account of vul voor het eerst uw contact- en adresgegevens in. U kunt dan het bedrag direct betalen via een online betaalservice en uw credit card. We bezorgen overigens zowel in Nederland en in België en u kunt ons komen opzoeken in Barneveld. De exacte locatie en openingstijden staan op onze website vermeld.

Wist u dat u de tassen ook kunt laten bedrukken?

De diverse producten op onze website zijn allen blanco en dus niet voorzien van enige opdruk. Mocht u bijvoorbeeld papieren draagtassen willen bestellen dan is het geen overbodige luxe om hier uw logo of slagzin op te zetten. Dat is een goede manier van marketing want men loopt immers met deze papieren draagtassen over straat. Natuurlijk kunt u dat bedrukken aan ons overlaten want dat hoort bij ons service. Voor een kleine meerprijs bezorgen we al uw bestelde producten binnen 2 weken bij u af. We houden u hier natuurlijk van op de hoogte en u kunt tevens een gratis digitale proefdruk opvragen zodat u de kwaliteit kunt inzien. Wist u dat we trouwens alle bestellingen kosteloos bezorgen? Waar wacht u nog langer op? Kies voor groene producten en stap daarom ook over op duurzaam verpakkingsmateriaal. Een beter milieu begint immers bij uzelf!