Bierviltjes

Bierviltjes zijn onmisbaar voor horecagelegenheden. Of het nou om een groot evenement gaat, een feest of een café of restaurant. Bierviltjes bedrukken is voor alle situaties waarbij de drank geserveerd wordt een uitkomst. Helemaal om deze ook nog helemaal te laten bedrukken in de stijl en sfeer van de gelegenheid. Op deze manier is de gehele entourage met dezelfde kleuren, vormen en afbeeldingen bewerkt. Bij Printdeal.be zijn maar liefst 8 formaten beschikbaar, allemaal perfect om bedrukt te worden met het ontwerp van jouw keuze. Voor een café, restaurant of grand café laat je in ieder geval de naam op de bierviltjes bedrukken. Op de achterzijde is het leuk om een leuke quote of afbeelding neer te zetten. Je kan er ook voor kiezen de achterzijde onbedrukt te houden. Kies de gepaste bedrukking om jouw doel ermee te promoten, want ook dat is mogelijk met deze producten. Zeker als de naam van jouw bedrijf erop vermeld staat. Ga je een groot evenement organiseren, dan kan je ook hiervoor bierviltjes bedrukken. Printdeal.be heeft hiervoor een collectie beschikbaar die vanzelfsprekend in oplages van grote hoeveelheden worden aangeleverd. Zeker voor een gelegenheid waar honderden bezoekers worden verwacht. Wanneer het een eenmalig evenement is, dan is het zeker de moeite waard om herkenbare viltjes te laten bedrukken.

Bierviltjes bedrukken in full color

Welke uitvoeringen je ook kiest voor bierviltjes bedrukken, allemaal worden ze bedrukt in full color. Op deze manier kunnen alle ontwerpen optimaal op het bierviltje bedrukt worden, van logo’s tot aan opvallende afbeeldingen kunnen erop aangebracht worden. Zowel de voor- als achterkant kan je voorzien van het opvallende ontwerp die je beschikbaar hebt. Wil je alleen de voorkant laten bedrukken, dan kies je voor de optie 4/0 enkelzijdig full color. Wil je graag beide kanten voorzien van jouw ontwerpen, dan selecteer je 4/4 dubbelzijdig full color voor bierviltjes bedrukken. In beide gevallen wordt gebruik gemaakt van de vier CMYK-kleuren, hieraan refereert het cijfer 4 in 4/0 en 4/4. Het gaat hier om de kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart). Deze worden bij het bedrukken gemengd tot de kleuren van de afbeelding die direct op het oppervlak wordt afgedrukt. Full color wordt toegepast op alle uitvoeringen voor bierviltjes bedrukken:

  • Pub
  • Klassiek
  • Grand Café
  • Club
  • Saloon
  • Bar Deluxe
  • Beachclub
  • Schild

De Pub en Klassiek soorten zijn de meest reguliere vormen. Bij deze bierviltjes bedrukken kan het nog leuker zijn deze te voorzien in je persoonlijke logo. Dit maakt de vierkante en ronde klassieke vorm toch weer opvallender en exclusiever voor jouw klanten.

Van kleine tot grote hoeveelheden

Niet alle oplages voor bierviltjes bedrukken zijn gelijk. Het hangt er erg vanaf welke optie je kiest voor de vorm. Zo zijn ze allemaal vernoemd naar de horecagelegenheid. Een pub is gewoonlijk niet een grote ruimte. Hier heb je daarom minder viltjes voor nodig en daarom zijn deze bierviltjes bedrukken verkrijgbaar in oplages van 50 tot 200. Dit geldt ook voor de klassieke soorten. Een Grand Café is al een nog grotere ruimte en hiervoor kan je vanaf 50000 stuks bierviltjes bedrukken bij Printdeal.be. Dit geldt ook voor de soorten Club, Saloon, Bar Deluxe, Beachclub en Schild. Het maximale aantal dat je per soort kan bestellen zijn maar liefst 250000 stuks. Wanneer je de gewenste selectie hebt gedaan, dan voeg je bestanden toe met daarin de ontwerpen. Let er goed op of deze aansluiten bij de aanleverspecificaties van Printdeal.be. Deze staan per bierviltje duidelijk beschreven in de informatiesheets, te vinden onder de tab aanleveren. Mocht je toch vragen hebben over de specificaties, stel je vraag dan gerust via chat of telefoon aan de specialisten van Printdeal.be.