Een kindvriendelijke vakantie vinden?

Wil jij ook een kindvriendelijke vakantie vinden? Kijk dan eens op Parkvakanties.be! Waarom zou jij voor hen kiezen als het om kindvriendelijke vakanties gaat? Voor heerlijke weekendjes weg of een lekker weekje de deur uit, maar toch dichtbij huis kunnen parkvakanties zeker voldoen aan de eis van een kindvriendelijke vakantie. Je vindt via deze site verschillende aanbieders. Er staan mooie parken genoemd en deze hebben een ligging die erg gunstig is als het gaat om een kindvriendelijke vakantie. Er zijn op alle parken veel leuke voorzieningen voor kinderen. Wil jij ook weten wat deze site jou te bieden heeft? Neem dan snel een kijkje op de website van Parkvakanties.be en ontdek het zelf! 

Hoe zorg je dat jouw vakantie betaalbaar blijft?

Het geld groeit ons helaas niet allemaal op de rug. Naast het feit dat deze aanbieder gegarandeerd zorgt dat jij een kindvriendelijke vakantie zult gaan beleven, houden zij ook rekening met de minder rijke mensen onder ons. Het is natuurlijk zonde om zomaar een vakantie te boeken die een paar honderd euro teveel kost als je dit ook had kunnen voorkomen. Allereerst hoef je niet ver te reizen voor jouw vakantie, er zijn namelijk locaties op de volgende plekken:

  • Nederland
  • Duitsland
  • BelgiĆ«
  • Frankrijk

Dit zijn landen die redelijk dichtbij liggen en makkelijk met de auto zijn te bereiken. Zo wordt het voor jou een stukje makkelijker gemaakt en kun je vervolgens daadwerkelijk jouw kindvriendelijke vakantie realiseren. Jij en je gezin willen natuurlijk wel optimaal genieten en daar ook nog af en toe uit eten kunnen. We weten daarnaast allemaal dat uit eten ook ontzettend duur kan zijn. Dus sparen en dan een beetje geld opzij kunnen leggen is zo’n verkeerd idee helemaal nog niet! 

Wat is mijn ervaring met kindvriendelijke vakanties uitzoeken? 

Ik heb dit artikel geschreven om te helpen met het uitzoeken van de geschikte vakanties. Want wat is dan mijn ervaring? Ik heb twee kinderen en ieder jaar gaan we twee keer op vakantie. Dat klinkt veel maar gelukkig hebben mijn man en ik geld dat redelijk goed verdient. Daarnaast letten wij vanzelfsprekend ook op de kleintjes, zodat we af en toe uit eten kunnen gaan of een keer met een boottocht mee kunnen gaan, bijvoorbeeld om dolfijnen te spotten. Mijn ervaring met het uitzoeken van kindvriendelijke vakanties was eerst redelijk slecht. Dat was zo omdat er eerst nog niet een dergelijke website bestond. Gelukkig is Parkvakanties.be nu op de markt gekomen en sinds toen is het voor mij een stuk makkelijker geworden om kindvriendelijke vakanties et boeken en vervolgens ook te realiseren. En als ze duur waren geweest dan hadden wij ook minder vaak weg te brengen. Een kindvriendelijke vakantie uitzoeken was dus eerst niet zo makkelijk. We hebben helaas ook wel eens gehad dat de kindvriendelijke vakantie helemaal niet kindvriendelijk bleek te zijn. Toen hadden we best wel een probleem. Omboeken lukte helaas ook niet meer. De kindvriendelijke vakantie die wij voor ogen hadden was toen helaas niet de kindvriendelijke vakantie die we uiteindelijk kregen. Zorg er dus voor dat je goed onderzoek doet bij het boeken van jouw kindvriendelijke vakantie!