Naar Alaska op reis

Mijn vriendin en ik vinden het heerlijk om op reis te gaan en proberen dit zo vaak mogelijk te doen. We hebben al veel landen samen bezocht en hebben er nog veel op ons lijstje staan. We proberen ook regelmatig naar minder bekende bestemmingen te gaan en wilden al een paar jaar naar Alaska op reis. Alaska stond bovenaan op ons lijstje en daarom wilden wij er echt iets speciaals van maken. Op de website van Wild Alaska vonden wij een prachtige reis en met dit reisbureau hebben wij vorige maand Alaska bezocht. Sinds ik mijn vriendin heb leren kennen gaan wij regelmatig op reis. Wij ontdekten allebei graag nieuwe bestemmingen en misschien kregen wij daarom ook een band. Wij zijn zeven jaar samen en sindsdien hebben wij veel prachtige bestemmingen mogen bezoeken. Elk jaar gaan wij een aantal keer op vakantie en proberen altijd minimaal een nieuw land, of bestemming te bezoeken. Reizen kost erg veel geld, maar dit hebben wij er graag voor over. Wij hebben nog vele landen op ons lijstje staan die wij willen bezoeken en vorige maand bezochten wij degene die bovenaan stond. Naar Alaska op reis wilden wij het aller liefste, maar het kwam er al een aantal jaar niet van. Alaska is een bestemming die je het hele jaar kan bezoeken, maar door het klimaat is soms een gedeelte van het binnenland niet begaanbaar. Wij hadden een lijstje gemaakt van de dingen die wij wilden bezoeken en doen en dit was alleen mogelijk tijdens een aantal maanden. Wij hadden onze Alaska reis al helemaal in gedachten, maar moesten alleen nog het juiste moment vinden om te gaan en het juiste reisbureau om bij te boeken. 

Een Alaska reis via Wild Alaska

Mijn vriendin en ik hadden besloten dat dit jaar het jaar zou worden dat wij naar Alaska op reis zouden gaan. We hadden op ons werk al gemeld dat wij verschillende weken weg zouden gaan en dit was gelukkig geen probleem. Online zochten wij naar reisbureaus waarbij het mogelijk was om een reis naar Alaska te boeken. Wij vonden diverse reisbureaus, maar het reisbureau Wild Alaska leek ons direct de beste keuze. Op hun website vonden wij diverse reizen die ons erg leuk leken. Een aantal pakketten hadden de bestemmingen die wij graag wilden zien, daarnaast was het ook mogelijk om excursies aan onze Alaska reis toe te voegen. Samen met het reisbureau konden wij onze ideale vakantie samenstellen voor een goede prijs.

Een geweldige ervaring

Vorige maand vertrokken wij naar Alaska op reis en wij zijn nu een paar weken terug. Onze reis was geweldig en het is een ervaring die wij nooit zullen vergeten. De hele reis was erg goed geregeld door Wild Alaska. De hotels waren erg comfortabel, het reisplan goed geregeld en de gidsen erg vriendelijk. Het schema was goed samengesteld en wij konden erg veel doen en zien in weinig dagen. Als je naar Alaska op reis wilt, dan kunnen wij Wild Alaska aanraden.

  • Dit reisbureau heeft veel mooie pakketten
  • Het is mogelijk om excursies toe te voegen en zo je eigen reis samen te stellen
  • Wij konden de reis boeken voor een goede prijs
  • De hele reis naar Alaska was goed geregeld en het was een geweldige ervaring