Veilig rijden met een GSM houder

b2ctelecom.be - GSM houderMobiele telefoons worden tegenwoordig overal gebruikt. Ze zijn echt niet meer weg te denken uit ons leven. Helaas is het wel zo dat veel mensen er best onveilig mee omgaan. Bijvoorbeeld wanneer er tijdens het autorijden of tijdens het fietsen of lopen gebeld wordt. Veel mensen zijn dan meer met hun telefoon bezig dan met hun omgeving en dat kan vervelende ongelukken tot gevolg hebben. Met een goede GSM houder heeft u deze problemen niet meer. Hierdoor kunt u veilig rijden met twee handen aan het stuur terwijl u uw gesprek voert. Natuurlijk is het van belang dat u nog steeds op het verkeer let, maar dat gaat al veel beter zonder ook nog met een hand een telefoon vast te moeten houden. Een GSM houder werkt ook heel goed wanneer de mobiele telefoon vaak gebruikt wordt als navigator. Met Google Maps hebben heel veel mensen een dure TomTom niet meer nodig. Het enige dat gedaan moet worden is de app aanzetten en de bestemming invoeren en u kunt meteen op pad. Het is dan echter wel zo veilig wanneer u de telefoon niet vast hoeft te houden of, nog erger, naast u op de passagiersstoel heeft liggen zodat u continu opzij moet kijken en helemaal niet meer op de weg kan letten. Met een GSM houder klemt u de telefoon goed vast en bevestigt deze tijdelijk tegen de voorruit. Hierdoor heeft u goed zicht op zowel de weg als de navigatie. Bij B2C Telecom vindt u de beste GSM houder. U kunt bijvoorbeeld een GSM houder kiezen die speciaal voor uw type telefoon ontworpen is. Dit is heel handig omdat u dan zeker weet dat uw telefoon niet ineens gaat schuiven en dat u halverwege uw tocht ineens de weg niet meer kunt vinden omdat de navigatie weggevallen is. Met een goede GSM houder heeft u hier dus geen last van. Bestellen bij B2C Telecom is voor veel meer zaken een goede keus:

  • Zeer lage verzendkosten
  • Groot aanbod
  • Goede service

U kunt de GSM houder van uw keuze makkelijk online bestellen. Door de vele mogelijkheden op het gebied van betalen kunt u op uw eigen manier uw GSM houder aanschaffen. Of u nu betaalt via iDeal of toch liever PayPal, het kan allemaal. U heeft uw GSM houder al heel snel in huis en u kunt dus meteen veilig de weg op. Dat is wel zo fijn. Niet alleen voor u maar ook voor andere weggebruikers.

Een GSM houder voor op de fiets

Nederland is een echt fietsland en dus is het helemaal niet raar dat er ook GSM houders voor op de fiets nodig zijn. Een goede GSM houder voor op de fiets voorkomt dat u onveilig aan het fietsen bent. U kunt dan twee handen aan het stuur houden terwijl u belt. U kunt de GSM houder installeren op een fiets waar u maar korte afstanden mee aflegt of juist op fietsen die voor lange afstanden nodig zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mensen die hele lange tochten maken en dan toch graag in contact willen blijven zonder te hoeven stoppen. Ook is het handig om meteen te kunnen zien wanneer u een berichtje krijgt of wanneer u gebeld wordt. Op de fiets is het namelijk soms moeilijk om uw telefoon te horen, vooral met tegenwind is dit het geval. Wanneer u een GSM houder gebruikt ziet u het scherm meteen oplichten en kunt u makkelijk de telefoon opnemen. Wat voor auto’s geldt is natuurlijk hetzelfde voor fietsen. Met een GSM houder kunt u heel gemakkelijk een navigatie installeren op de fiets. Ook voor fietsers is de route namelijk niet altijd goed bekend. U fietst waarschijnlijk over kleine landweggetjes of over fietspaden tussen dorpjes wanneer u een grote tocht aan het maken bent. Het is dan wel zo handig dat u af en toe even goed kunt nakijken of u nog wel de goede kant op gaat. Vaak is het zo dat mensen voordat ze op pad gaan de route bekijken of heel ingewikkeld moeten doen met kaarten, maar dan bent u in beide gevallen tijdens het fietsen toch echt op uw geheugen aangewezen. Het landschap om u heen ziet er nu eenmaal heel anders uit dan op de kaart en dus is het maar al te makkelijk om te verdwalen. Dit is in geen enkel geval leuk, maar het is helemaal erg wanneer u op tijd op de plaats van bestemming moet zijn. Plaats daarom een goede GSM houder, zodat u makkelijk kunt zien welke afslag u moet nemen.

Online bestellen

Wanneer u online uw GSM houder bestelt heeft u deze binnen enkele dagen al in huis. U betaalt maar 1,95 euro aan verzendkosten. Dat is een heel laag bedrag en bij andere online winkels betaalt u veel meer. Wanneer u meerdere GSM houders wilt kopen, bijvoorbeeld voor meer mensen in uw familie, dan hoeft u vaak helemaal geen extra kosten te betalen voor de verzending. Alles boven de 20 euro wordt helemaal gratis naar u toegestuurd. Zodra u uw nieuwe houder in huis heeft kunt u deze plaatsen. U krijgt 14 dagen bedenktijd dus mocht er iets niet goed zijn dan kunt u het product van uw keuze makkelijk omruilen of helemaal terugsturen. U kunt makkelijk het ruime aanbod bekijken en dan meteen uw bestelling plaatsen. Wanneer er vragen zijn kunt u contact opnemen. U krijgt dan meteen goed advies.