Hypnose leren? Kijkt u eens op de website

hypnosepraktijk - hypnose lerenWilt u graag hypnose leren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u dat het hypnose leren helemaal niet zo moeilijk is? U moet wel de discipline hebben om veel te oefenen. Dan gaat het u vast en zeker ook lukken! Wij verzorgen in Antwerpen de zogenaamde hypnose dag. Daar wordt u in een dag hypnose geleerd zodat u het nadien zelf kunt doen bij anderen. Hypnose leren om vervolgens toe te passen op feestjes kan best leuk zijn maar dat is niet waar wij op doelen. Want na het hypnose leren hebt u een bijzonder instrument in handen. U kunt mensen onbewust op andere gedachten brengen en dat maakt het hypnotiseren van mensen tot een gevaarlijk wapen. U mag het dan ook nooit op een dergelijke manier inzetten. Waarom zou u hypnose willen leren? Omdat u misschien te maken hebt met overgewicht. Als dat het geval is dan is het niet zo vreemd dat u zelf gehypnotiseerd wilt worden. Want dan is het mogelijk om dat hongergevoel weg te nemen. U eet daardoor minder. U hebt er letterlijk geen behoefte meer aan. En dan past u eindelijk weer in uw bikini deze zomer. Als u deze kennis graag op anderen wilt overbrengen dan kunt u hypnose leren bij onze workshop. Deze workshop duurt maar een dag. Dus maak er een leuk uitje van. Gaat u eens een weekendje naar Antwerpen, deze Belgische stad heeft erg veel moois te bieden. Bij het hypnose leren ligt overigens de nadruk niet op het leren hypnotiseren van andere mensen. Het is best mogelijk dat u als amateur hypnotiseur na deze workshop mensen kunt hypnotiseren, zeker als u blijft oefenen. Maar dat is niet het belangrijkste. Het gaat om uw eigen dieet! Wist u namelijk dat een hypnotiseur slechts een instrument is? In principe brengt u uzelf onder hypnose. Een hypnose mislukt dan ook altijd als u er niet open voor staat. Wat u tijdens de workshop leert is uzelf onder hypnose brengen. Want u kunt door een professional onder hypnose worden gebracht zodat uw hongergevoel verdwijnt. Maar die sessie verslijt. Is het dan niet prettig dat u dit in de toekomst zelf kunt doen! Gaat u daarom zelf hypnose leren zodat u uzelf onder hypnose kunt brengen en u het hongergevoel opnieuw tegen kunt gaan.

Hypnose leren gaat sneller dan u denkt

Hypnose leren doet u hoofdzakelijk voor uzelf. Het gaat er hier niet om dat u vervolgens anderen kunt vermaken op feestjes maar om uzelf te helpen. Als u graag wilt afslanken dan kan een goede hypnosesessie bij een van onze vestigingen erg veel resultaat boeken. Maar dat betekent wel dat u minstens 3 keer moet langskomen. Omdat we voornamelijk in Vlaanderen gevestigd zijn is dat voor Noorderlingen niet zo handig. Daarom kunt u er ook voor kiezen om slechts eenmalig langs te komen. Ten eerste is er na de eerste sessie direct resultaat en ten tweede kunt u dan direct bij ons hypnose leren. Dan kunt u thuis uzelf onder hypnose brengen en die onbewuste gedachtes en gevoel proberen te kalmeren. Een hongergevoel is biologisch gezien erg handig. Het lichaam geeft u een signaal dat er energie in moet in de vorm van voedsel en drank. Maar als u teveel eet dan verstoort u daarmee dit patroon. Ook op momenten dat u niet moet eten krijgt u een hongergevoel. En daar moet u vanaf zien te komen, anders gaat het u nooit lukken om af te vallen. En ook al lukt dat wel, als dat knagende hongergevoel aanwezig blijft, dan lonken die chocoladerepen en ander vettig voedsel. U zult in een jojo-effect terecht komen en dat is iets vreselijks. Daarom kunt u hypnose leren. Als u vrienden en familieleden hebt die kampen met overgewicht dan kunt u het op hen toepassen. Een dergelijke cursus hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij ons bent u in ieder geval absoluut geen dief van uw eigen portemonnee. Plaats daarom vandaag nog een boeking zodat u snel kunt leren hypnotiseren.

Lage kosten en succes gegarandeerd!

Niet alleen is het hypnose leren handig als u niet in dezelfde valkuil van aankomen wilt vallen. Er zijn diverse vormen van stoornissen die dankzij een hypnotiseur kunnen afnemen. U leert er niet alleen in het dagelijkse leven mee om te gaan, uw onderbewustzijn moet ook worden aangepakt. Zeker als het gaat om irrationele gedachten. En daar heeft de mens veel last van. Zo kan hypnose werken tegen:

  • Lichte angststoornissen
  • Diverse fobie├źn zoals claustrofobie, agorafobie en xenofobie,
  • En ook helpt het u te ontspannen.

Stress speelt een grote rol in het dagelijkse leven en zorgt vaak voor een burn-out of erger nog: een depressie. Dit speelt al kinderen die gepest worden op school of omdat ze een enorm druk leven hebben. Als u kinderen hebt en u merkt dat ze slecht slapen, vaak humeurig zijn en zich moeilijk kunnen concentreren dan is het verstandig om hen eens mee te nemen naar een sessie. Wij kunnen uw kinderen vast en zeker helpen om onder andere bedplassen, slapeloosheid, het verwerken van een scheiding, hyperactiviteit en concentratieproblemen tegen te gaan. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u graag zelf hypnose leren? Schroom dan niet langer maar boek vandaag nog een plekje voor de eerstvolgende sessie. Dat kan geheel online, vergeet u niet om de dichtstbijzijnde locatie te kiezen!